Hej alla som hittat hit.

För ett par år sen tog jag steget att bli egen företagare på heltid. Jag jobbade tidigare som ekonom i kommunal regi och hade gjort det i närmare 13 år på samma ställe.

Redan 2005 började jag i liten skala att jobba med styrketräning för att jag tycker att så många behöver ha stöd och hjälp i sin träning. På gym får man gärna instruktion men jag ville ta det ett steg längre och vara med på alla pass för de som tränar hos mig.

Så blev det några kunder och sen några till och på den vägen är det.

Jag utvecklade sedan min verksamhet med massage och bowenterapi. och sen även med fettreducering och bodyshaping. Att jobba med helhet är givande.

Jag har ju tävlat i bodybuilding sedan 80-talet och gjorde comeback för ett års sen efter 14 års uppehåll. Nu är det snart dags igen. Den 12 september ska jag vara med på SM för veteraner. Det är både tufft men också roligt med tävlingsförberedelser.

Denna min första blogg får vara start för blogg om livet och om tävling och arbete. Idag har varit en himla givande dag. Först var Annelie här på besök och hon ska också tävla på SM. Vi kollade lite på dagsformen och så behandlade jag henne med Omorphian.

Efter det kom Eva och Kristian hit och vi pratade och gick igen lite inför Evas satsning på tävling.

En av dagen höjdpunkter var att Usain Bolt vann 100 metersloppet i VM. Så underbart att han slog den tidigare dopingavstängde Gatlin.